Onderhoud glas

Innovatieve oppervlaktebehandeling glas

 

The Crown Chemicals ontwikkelde een innovatieve oppervlakteverzegeling voor glas. Bij gebruik van dit onderhoudsproduct worden de behandelde oppervlakken duurzaam en doeltreffend verzegeld tegen stof, krassen en UV-schade. Bijzonder gemakkelijk in gebruik, verzorgend voor een optimale glans en langdurige bescherming. Het product is milieuvriendelijk op basis van mineralen, oliën en water. Een duurzaam onderhoudsproduct welke biologisch afbreekbaar is, dus niet schadelijk voor het milieu of de gezondheid.

 

De voordelen van deze verzegeling:

  • De verzegeling is op een snelle en eenvoudige manier aan te brengen.
  • Glas blijft door het verzegelen veel langer schoon; er is een verminderde aanhechting van vuil, algen en mossen.
  • Langdurige bescherming en verzegeling van het oppervlak; daardoor kan de schoonmaakfrequentie in veel gevallen zelfs met 50% worden teruggebracht. Daarmee worden onderhoudskosten bespaart.
  • De oppervlakteverzegeling voor glas is een biologisch afbreekbaar product op basis van mineralen, oliën en water. Het is dus niet schadelijk voor het milieu of voor de gezondheid.
  • Verder geeft de verzegeling een optimale glans, zorgt het voor een verbeterde lichttransmissie en heeft het anti-graffiti eigenschappen.