Onderhoud lak

Lakverzegeling voor reduceren onderhoud

 

De lakverzegeling is een innovatief product ontwikkeld voor de automotive industrie en geschikt voor onder andere voertuigen, aanhangers en trailers. Dankzij de werking van de transparante lakverzegeling worden minuscule oneffenheden opgevuld waardoor het oppervlak gladder wordt. Nadat het oppervlak is behandeld zijn vogeluitwerpselen, vet en vuil eenvoudig met water te verwijderen. Het oppervlak is hierdoor veel makkelijker en sneller te onderhouden en te reinigen. Onderhoudsintervallen worden dan ook met 50% verlaagd. Daarnaast wordt de lak beschermt tegen verschillende elementen, zoals fijnstof, zure regen, zand en zoutafzetting. Ook zorgt de behandeling ervoor dat het oppervlak van de auto niet dof wordt en de kleurechtheid behouden blijft. Door toepassing van deze lakverzegeling wordt het gebruik van dure shampoo, cleaner, wax en alle andere reinigings- en beschermingsmiddelen overbodig gemaakt. Dankzij behandeling met de lakverzegeling gaan de onderhoudskosten op de lak met meer dan 50% omlaag.

Voordelen

• Vermindert arbeidstijd en daarmee arbeidskosten
• Eenvoudig en snel aan te brengen op een voertuig of aanhanger
• Zorgt voor een optimale bescherming
• Vormt een integraal geheel met het oppervlak (geen filmlaag)
• Geeft een perfecte glans
• Voertuig of aanhanger blijft langer schoon; verminderd aanhechten van vuil en druppels
• Werkzaam en geschikt voor normale en metallic lakken
• Langdurige bescherming en verzegeling van het oppervlak
• Biologisch afbreekbaar