Onderhoud façades

Verzegeling voor façades

 

Met de façade verzegeling van The Crown Chemicals worden façades beschermd, verduurzaamd en vuil- en waterafstotend gemaakt. Tevens heeft dit product een anti-graffiti eigenschap. De verzegeling vult de minuscule oneffenheden van het oppervlak op waardoor vuil niet meer hecht. Ook zorgt de verzegeling voor een veranderde oppervlaktespanning zodat water en eventuele vervuiling van de behandelde ondergrond automatisch schoon spoelt. Omdat deze verzegeling een integraal geheel met het oppervlak vormt, blijft deze lang actief.

 

De voordelen van deze verzegeling:

  • De verzegeling is op een snelle en eenvoudige manier aan te brengen.
  • Façades blijven door het verzegelen veel langer schoon; er is een verminderde aanhechting van vuil,                    algen en mossen.
  • Langdurige bescherming en verzegeling van het oppervlak; daardoor kan de schoonmaakfrequentie in veel gevallen zelfs met 50% worden teruggebracht. Daarmee worden onderhoudskosten bespaart.
  • Façadeverzegeling is een biologisch afbreekbaar product op basis van mineralen, oliën en water. Het is dus niet schadelijk voor het milieu of voor de gezondheid.
  • Verder geeft de verzegeling een optimale glans en heeft het anti-graffiti eigenschappen.