Onderhoud zonpaneel

Heldere verzegeling voor zonnepanelen

 

Een verzegeling waardoor zonnepanelen langer schoon blijven, er gedurende langere tijd op onderhoudskosten wordt bespaard en er langer een hogere energieopbrengst wordt verkregen.               De zonnepaneelverzegeling is een innovatieve oppervlakteverzegeling specifiek ontwikkeld voor zonnepanelen. Door toepassing van dit onderhoudsproduct worden behandelde oppervlakken duurzaam en effectief beschermd tegen vervuiling, krassen en UV-schade. Bij het aanbrengen van de verzegeling op zonnepanelen trekt de vloeistof tot diep in de poriën waardoor het zonnepaneel wordt verzegeld en vuil minder hecht.

 

De voordelen van deze verzegeling:

  • De verzegeling is op een snelle en eenvoudige manier aan te brengen.
  • Zonnepanelen blijven door het verzegelen veel langer schoon; er is een verminderde aanhechting van vuil,           algen en mossen.
  • Langdurige bescherming en verzegeling van het oppervlak; daardoor kan de schoonmaakfrequentie in veel gevallen zelfs met 50% worden teruggebracht. En daarmee worden onderhoudskosten bespaart.
  • Zonnepaneelverzegeling is een biologisch afbreekbaar product op basis van mineralen, oliën en water.                     Het is dus niet schadelijk voor het milieu of voor de gezondheid.
  • Verder geeft de verzegeling een optimale glans, zorgt het voor een verbeterde lichttransmissie en heeft het        anti-graffiti eigenschappen.