• "Onderhoudstijd vermindert door innovatieve verzegeling"

The Crown Chemicals

The Crown Chemicals ontwikkelt en produceert middels eigen kennis en vakmanschap high-end key chemicaliën en is gespecialiseerd in whitelabel productie van in eigen huis ontwikkelde chemische stoffen en producten voor onderhoud van diverse oppervlakken. Ook verzorgt The Crown Chemicals onafhankelijk onderzoek voor producten van derden met bijbehorende objectiviteitswaarborging.

Ons leveringsprogramma kenmerkt zich door productkwaliteit, productprestaties, duurzaamheid, veiligheid en gezondheid. Als kennis- en productiepartner van onze klanten spelen we direct in op ontwikkelingen in de markt en de wet- en regelgeving.

Lees meer >

 

Productgroepen

In de afgelopen 30 jaar is een breed scala aan producten en systemen ontwikkeld voor meerdere toepassingen op allerlei soorten oppervlakken. Oppervlakken zoals staal, hout, beton, keramiek, glas, gevel, automotive en foto voltaïsche oppervlakken. In branches als de automotive-industrie, horeca- en hotelbranche en de onshore industrie. Met het bestaande assortiment aan chemicaliën en kant en klare producten wordt bijgedragen aan het behoud van prestaties en het verlengen van de levensduur van bestaande oppervlakken en assets. Daarmee worden de totale levenscycluskosten verlaagt.

Lees meer >

Diensten

Waar het gaat om de ontwikkeling van producten met kleine deeltjes technologie weet The Crown Chemicals alles van grondstoffen, de mogelijkheden en toepassingen. Hierdoor wordt het programma van eisen van de klant vertaald naar het product of systeem met de gewenste en optimale eigenschappen. The Crown Chemicals adviseert over de beste keuzes in grondstoffen en samenstellingen; ook informeren we over zaken als applicatie, het functionele en esthetische resultaat of bijvoorbeeld de wet- en regelgeving voor een product.

Lees meer >