The Crown Chemicals

The Crown Chemicals, opgericht in 2017 maar met meer dan 30 jaar ervaring in reinigings- en verzegelingstechnieken, is een whitelabel fabrikant van verschillende producten binnen The Crown Chemicals reeksen.

The Crown Chemicals heeft ervaring in de productie, marketing en verkoop van high-end key chemicaliën. Het bedrijf is gespecialiseerd in white label productie van in eigen huis ontwikkelde belangrijke chemische stoffen en producten. Door de toename van klant specifieke vragen voor de ontwikkeling van chemische stoffen is The Crown Chemicals gestart met productontwikkeling en verbetering. Het laboratorium is gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van producten voor oppervlaktebehandeling met kleine deeltjes technologie voor industriële toepassingen. Hiermee levert The Crown Chemicals producten die op maat aansluiten bij de wensen en uitdagingen van klanten.

In de afgelopen 30 jaar is een breed scala aan producten en systemen ontwikkeld voor meerdere toepassingen op allerlei soorten oppervlakken. Oppervlakken zoals staal, hout, beton, keramiek, glas, gevel, automotive en foto voltaïsche oppervlakken. Met het bestaande assortiment aan chemicaliën en afgewerkte producten wordt de levensduur van bestaande assets behouden of vergroot.

The Crown Chemicals verzorgt eveneens research en development van producten van derden en adviseert over de beste keuzes in grondstoffen en samenstellingen. Ook geeft The Crown Chemicals advies over de applicatie, het functionele en esthetische resultaat of bijvoorbeeld de wet- en regelgeving voor een product.

The Crown Chemicals is een werkmaatschappij voor onderzoek, ontwikkeling en proefproducties van nanomaterialen voor gebruik op een groot aantal verschillende gebieden. Onze ontwikkelingen en producten worden wereldwijd gebruikt en gedistribueerd.

Kleine deeltjes hebben bijzondere materiaaleigenschappen en zijn in staat om de eigenschappen en effecten van verschillende andere producten aanzienlijk te verbeteren.

The Crown Chemicals kan een verscheidenheid aan verschillende producten (octrooien of geregistreerde handelsmerken) aanbieden op nationale en internationale markten.